2007/06/17

Pár életkép

"Ennél szarabb címet nem tudtál kitalálni?", kérdezte a Dani, és igaza van.
De ezek akkor is képek:




Először úgy akartuk csinálni, hogy egyesével adagoljuk a képeket ide, méghozzá nagy méretben, bőségesen kommentálva, például így:


Ilyen gusztustalan dolgokkal lépten-nyomon találkozni lehet. Az automata a bowlingos hely bejáratánál volt.

De rájöttünk, hogy ez fárasztó és még hülyeség is, mert a fotókat már úgyis kommentáltuk a galériában. Szóval most iderakunk négyet, aztán nézzétek meg a többit ottan. (Bowling meg minden!) Lehet egyébként ott is kommentálni, csak lehet, hogy nem vesszük észre.

13 komente:

Anonim tha...

egészen szakács formátok van ebbe a fehér sapiban meg köpenyben!!! aztán majd itthon is csináltok csokiscroissant remélem.Látom a cigózásból nem lett probléma,kellett bérletet venni?:D

andi tha...

Tök jók a képek. Még csináljatok sokat!

Ugy latom, azert tudtok normalis kajakat is enni - konkreten a salatara gondolok. És megvan a mindennapi mozgasi (foci) lehetoseg is. Uszni nem lehet?

Hogy ertitek az amerikai angolt? At tudtatok allni a 10-kor fekves - 6-kor kelesre?

Egyelore nem kerdezek tobbet.

Ja, meg egy: hogy telt az elso szabadnap? Nemzeti park? Turazas? Hegymaszas?

Vigyazzatok magatokra!
A.

Anonim tha...

Na megjöttem én is, olvasni Benneteket. A képek szerintem is tök jók! Sorba nézegetve, egy nagy kérdés merült fel bennem: Most ti táboroztok, vagy táboroztattok?? /vicc vót/.
A sütés-főzés sajnos mindig is korán keléssel járt. Ezért nem lettem én pék, vagy cukrász.
De térjünk vissza táborra. A pénzetek már elfogyott? Mire költötök egy ilyen klassz helyen?
A keleteurópai csajok nagyon csinosak!! Vigyázzatok!!
A bagót hagyjátok a francba, inkább zenéljetek, meg igyatok Coca-Colát.

Anonim tha...

Jó vicc! Andris megkérdezi, hogy mire vagyunk kiváncsiak, aztán semmiről sem ír?!
Szedjétek össze magatokat és kérjük a leírásokat! Részletesen, irodalmi stílusban.
Először a repülésről és a belépésről.
Mi az, hogy Zoli1 meg Zoli2. Honnan vettetek egy pótZolit? Ki Ő? Ez egy tiszta madzsar tábor.
Van valami kapcsolatotok Petivel? Eddig egy vánnyadt levelet bírt csak összehozni.

Andris tha...

Tomi: Még lesz ennél szakácsabb formánk is, majd meglátod! :) Viszont főzni nem főztünk eddig, és én ezután sem fogok remélem, mert megsértődtem és most duzzogok. Meg különben is, itt mindent porból csinálnak.

Pubi: képeket csinálunk sokat, csak a feltöltés nehézkes különféle okok miatt. De igyekszünk. A salátára pedig nagyon rákattantunk, otthon én gyakorlatilag alig ettem ilyet (mindig paradicsom meg káposztasaláta volt otthon), úgyhogy kétpofára tolom, a Daniék röhögnek is, hogy kivételesen nem húst eszek sokat, hanem zöld(!) növényeket(!!!). De sokat dobnak rajta a különféle salátaöntetek is.
A mozgási lehetőség vegyes, úszás sajnos nem nagyon lesz, egy vicces félig-szabadtéri konditerem viszont van, azt lehet, hogy tudjuk majd használni. Teniszpálya van, de az nem buli (a napon kell rohangálni végig, ráadásul a focival ellentétben betonon, és még rúgni sem lehet nagyokat meg üvöltözni sincs értelme...). Sokat pingpongozunk. Egyszer körülfutottuk a focipályát ötször a Zolival, de szar volt.
Az első szabadnapon össze-vissza szarakodtunk, semmi különös.

Pisti: a koránkeléssel nincs gond, egész jól meg lehet szokni, a konyhán meg már úgyis pörgés van, és azt elősegitendő zene és viccelődés. A pénzt csak lassan költögetjük*, egy-két pólót vettünk eddig, a Zoli meg iPodot. (Mert itt olcsóbb. A Zoli mindig akciózik valamit.) A csajok közt vannak nagyon szépek, meg hát persze nagy a választék, a kelet-európai és az izraeli lányok az eddigiek alapján szebbek, mint az amerikaiak (igaz, még nem sok amerikaival találkoztunk, a konyhán nincsenek, és egyébként is később jönnek a senior staff-ok asszem), de viszont vigyázzanak ők. :D

goodfather: majd irok! csak nyilatkozzatok. Most egyelőre irok valamit a repülőútról, bár nem lesz benne sok izgalom. Zoli 'B' (nem "Zoli 2"!) tőlünk függetlenül került ide, először féltem, hogy sokat akar majd magyarul beszélni, de nem gáz, nem sokat vagyunk együtt, egyébként meg könnyebb kijönni vele, mint a másik két magyarral. :D Beszélgettünk is egy jót a közelgő (gazdasági és politikai) világvégéről.
A Peti nekem is csak egy levelet irt, nem tudok róla sokat, szerintem már rég lelépett a gyárból, a munkából egy vodkával meg egy francia nőcskével a Riviérára.


* : (nem igaz)

Anonim tha...

totter: majd meglátod... most fog egy nagyobb adag konyhás kép és videó felkerülni, uh ebből is kaptok, meg persze még nincs meg a végleges kinézetünk... ;)

Andi: igyekszem sokat fotózni(lassan már a "konyha médiája"-ként emlegetnek :) ), és remélem jó képek is lesznek majd...
Amerikaiakkal nem sokat beszélünk, mert a konyhán csak oroszok, lengyelek, ukránok, izraeliek, kazahok, mexikóiak és mi vagyunk... szóval jó a társaság nagyon, de autentikus beszédet leginkább majd a tábor utáni két hétben fogunk hallani. A felkelés szar, de most hogy új müszakvátltásos rendszer lett nem kell majd folyamatosan kezdésre menni és nem kell mindg végig maradni
(csak háromszor egy héten).

Apa: hát túl sokat nem költünk, de azért hetente legalább egyszer elmegyünk majd továbbra is bowlingozni(láthattáttok a képeken) és szerencsére a bowling-club bárjában tök jó fej csapos arc van és ad nekünk sört, uh eddigi két alkalommal ittunk egyet-egyet. Amint Andris is mondta vettünk két-két pólót $25-ért és marha jók :DD .
Amint tudunk gitárt venni rögtön fogunk is zenélni! ;)

Goodfather: leirás coming soon... az irodalmi stlust viszont nem igérhetem... :)

Anonim tha...

Azért hallunk rendesen amerikai beszédet is (igazgató beszédei ("movin' to your new bunk and all that jazz..."), amerikai táborozók stb), bár igaz, hogy a Dani főleg a kitchen staff-fal haverkodik. :)

Unknown tha...

engem nagyon érdekelnének az orosz káromkodások. nekem olyanokat senki nem mondd,és nem ártana valami hazsnálnató orosz szókincset felcsipegetni mielőtt elmegyek, úgyhogy legyetek szivesek minél több ilyesmit megtanulni, és ha hazajöttetek, nekem is megtanítani. mégse mehet az ember tökhülyén oroszországba.

a sapitok pedig fantasztikus. ;)

Anonim tha...

Látom baseball-oztatok is :) Megy ez a sport nektek?
Kelet-Európai lányok tényleg szépek :)

Anonim tha...

http://picasaweb.google.com/pincebogarak/EisnerCampMassachusettsUSA/photo#5077137267788783090
Ez kesz... :D
Nagyon jok a kepek, es koszi a beszamolot!

Anonim tha...

Orosz káromkodások: coming up! De nem lesz azért olyan sok.
A baseball csak ökörködés volt, egyelőre nem tudjuk a szabályokat és az ütő is gyerekméret szerintem. Egyébként olyasmi, mint a méta, csak kerek az ütő, kemény, a labda meg szintén kemény és nehéz, úgyhogy védőfelszerelés nélkül nem is nagyon mertem játszani. (Pláne miután egy erős, fölről felpattanó labda majdnem levitte a tökeimet.) Meg kesztyű nélkül például a csuklód is megfájdul. Szóval az európai sportok jobbak. :D

Kviki: nem tudom, melyik képre gondolsz, nincs ott a teljes link... ^^"

Anonim tha...

eszter: ... no comment... :DDD

sirtomi: tényleg hasonlít a métára, de szerintem sokkal nehezebb. Eleve vékonyabb az ütő, meg hát az alakja miatt nehezebb vele célozni. Majd meglátjuk hogy megy majd nyár végére...

Anonim tha...

Tegnap jött egy lengyel lány is, uh a konyha is el van látva mindenféle népséggel. A táborban egyébként van egy gyanús dél-afrikai srác is, akivel egy hétig együtt laktam:S
(Mondjuk most meg többek kötött egy pszihopata ukránnal lakom együtt, de erről majd később...)

Budapest Cowboys

Budapest Cowboys
A nyomunk Nevadában