2007/06/15

Élet Eisnerben

Ami eddig történt:

Hétfőn körülbelül 6 órára érkeztünk meg a táborba, mert a busz, amivel jöttünk, nem tudott haladni a dugóban. Kaptunk ágyneműt, meg beosztottak bunkokba minket (mind a hárman külön bunkba kerültünk, de majd, ha megjönnek a gyerekek, elvileg együtt leszünk). Megvacsoráztunk, ismerkedtünk, aztán aludtunk.

Kedden 8-ra kellett menni reggelizni, ahonnan Andris és Dani természetesen elkésett, de mivel már addigra jóban lettünk a konyhásokkal (akkor még leendő munkatársainkkal), így nem volt gond, kaptak kaját. Egész nap azt csináltunk, amit akartunk, így kb nem csináltunk semmit, inkább punnyadtunk meg kajáltunk. Jah meg délután bevittek minket a városba, Great Barringtonba, ahol nincs valami sok bolt, de azért a legfontosabb dolgokat meg lehetett kapni. Délután a tábor igazgatója elmondta a szabályokat. Este ismerkedés, kajálás, miegymás...

Szerdán kezdtük a melót, 7-re kellett mennünk a konyhára. Eleinte zavaró volt, hogy mindenki kapott valamilyen munkát, és ha azt befejezte, és épp nem volt más, akkor fölöslegesnek érezte magát. Ez a probláma ma meg tegnap egyre kevésbé jelentkezett, mivel egyre több meló van. A reggeli elkészítése, szervírozása után jön a mosogatás, ami nagyon pörgős és király meló. Utána mindent rendbe kell rakni, és mi csak utána ehetünk. Reggeli után megint mindent rendbe rakunk és elmosunk, ami a mi kajálásunk után maradt. A reggelivel olyan 10 körül végzünk, utána szabadidőnk van fél 12-ig, amikor a reggeli menetrend megismétlődik. Az ebéddel olyan 2-3 körül végzünk, és ilyenkor van egy hosszabb szabadidőnk, ami fél 6-ig tart. Ilyenkor pingpongozunk, airgame-ezünk (szórakozóhelyeken szokásos játék, egy asztal, amire oldalról levegő jön egy műanyag korongot lökdösnek a játékosok egymás kapuja felé), újabb játékokat találunk ki... A vacsorával 8-9 körül végzünk, utána lehet folytatni a kikapcsolódást, gépezést, sportolást, ki-ki amit akar.

Csütörtöki napunk a szerdaihoz hasonlóan telt. Este Dani meg Andris bementek a városba bowlingozni (én nem, mert kicsit meg vagyok fázva, és mihamarabb meg akarok gyógyulni).

Budapest Cowboys

Budapest Cowboys
A nyomunk Nevadában