2007/06/16

Egy-két apróság

Mert többre most nincs időm.

A Zoli írta, hogy konyhások lévén akkor eszünk, amikor akarunk. Ezt pontosítanám. Konyhások lévén, az étkezéssel meg kell várnunk, míg a táborban mindenki evett rajtunk kívül, végignéznünk, amint háromszor visszajönnek repetáért, kiszolgálni őket, aztán elmosogatni utánuk (az étkezőben egyszer már felszolgált ételek maradékait ki kell dobni, legyen az érintetlen sült csirke, gyümölcs vagy sütemény), ezután pedig rávethetjük magunkat arra, amennyivel többet készítettünk, mint amit megettek, ÉS amit nem szolgáltunk fel. És ez igaz mindhárom étkezésre. Szóval (egyelőre még csak) hat után kelünk, kilenckor reggelizünk, és így tovább, mindig van egy kis csúszás. A konyhában pedig tilos enni. Azért vannak étkezés szempontból is pozitívumai a konyhai állásnak, de erről majd később bővebben.

A másik dolog (tudom, apróság, de bassza a csőrömet), hogy én meg a Dani "persze elkéstünk a reggeliről". Mivel mi konyhások vagyunk, eleve nem akartunk a többiekkel együtt kajálni feltétlenül, de a hosszú (másfél napos) utazást is megérte kialudni. Azonkívül Ido, a főnökünk (Head Chef) kifejezetten azt mondta, aludjunk, amennyit tudunk, mert úgyis kapunk kaját. És kaptunk is. :)

Na jó, elég a csesztetésből, így is eléggé egymás agyára tudunk menni a konyhán.
Viszont még gyorsan ideírok pár konkrét dolgot, amiről szeretnék/tudnék írni (majd a day off-unkon...), aztán mondjátok, hogy melyik érdekel a legjobban, mert akkor az tuti nem fog kimaradni.

- A konyha működése?
- Zsidók, nem zsidók...
- Amerikai stílus, viselkedésmód!
- Hasznos trágárságok orosz nyelven!!!
- Higiénia a konyhában és azon kívül?
- Az Arcok: főnökök, munkatársak, szakácsok!?
- Nők!
- A konkrétan ránk bízott meló. ?!:!:!!?!-*/-*

(Ja igen, majdnem elfelejtettem: ha más zenéket akartok hallgatni (Youtube toolbar a jobb felső sarokban), akkor szóljatok, mert be tudunk válogatni más kulcsszavakat is, ugyanis a motor azok alapján teszi be a videókat véletlenszerűen.)

Budapest Cowboys

Budapest Cowboys
A nyomunk Nevadában