2007/06/21

Day Off (szabadnap)

Tegnap volt a második szabadnapunk, ami nagyon jól jött, mert Daniék gitárt akartak venni, és így lehetőségük nyílt erre. A délelőtti punnyadás és kis edzés (van egy konditerem, de nem az igazi) után, délután be is mentünk a városba (Great Barringtonba), ahol volt egy viszonylag nagy és viszonylag drága hangszerbolt. Az magas árak ellenére szerencsére találtak maguknak megfelőlőt, tokkal, ajándék húrkészlettel és pengetőkkel..., Danié elekroakusztikus Andrisé akusztikus, de mindkettő nagyon jó hangszer. A boltos is nagyon jó arc volt, mert tax (adó) nélküli árakat számolt, így olcsóbb volt.
Hazafelé sikerült vennünk igazi kávét (ezt azért eml
ítem meg, mert a kávé, ami a konyhai automatából jön, annak se jó íze nincs, se nem ébreszt fel), ami nem könnyű feladat Amerikában.
A táborban kerti grilles vacsora volt (remélem amikor a gyerekek itt lesznek, és mi dolgozunk nem lesz, mert az elég sok pakolással jár), ahol megtudtuk, hogy a tábor főnöke fizeti nekünk az esti bowlingot:)
Bowling után még volt egy kis zenélés, miegymás, aztán alvás egészen fél 5-ig, amikor is az egyik (egyébként sem 100-as) ukrán lakótársunk, Jura (részletes bemutatás később) felébresztett minket ord
ításával. Mindenki megijedt, hogy mi történt (tornádó jött?/gyilkos?/betörő?...), de kiderült, hogy csak rosszat álmodott. Hmmm... (attól tartok Jura okoz még meglepetéseket nekünk a nyár folyamán).

Budapest Cowboys

Budapest Cowboys
A nyomunk Nevadában