2007/06/15

Élet Eisnerben

Ami eddig történt:

Hétfőn körülbelül 6 órára érkeztünk meg a táborba, mert a busz, amivel jöttünk, nem tudott haladni a dugóban. Kaptunk ágyneműt, meg beosztottak bunkokba minket (mind a hárman külön bunkba kerültünk, de majd, ha megjönnek a gyerekek, elvileg együtt leszünk). Megvacsoráztunk, ismerkedtünk, aztán aludtunk.

Kedden 8-ra kellett menni reggelizni, ahonnan Andris és Dani természetesen elkésett, de mivel már addigra jóban lettünk a konyhásokkal (akkor még leendő munkatársainkkal), így nem volt gond, kaptak kaját. Egész nap azt csináltunk, amit akartunk, így kb nem csináltunk semmit, inkább punnyadtunk meg kajáltunk. Jah meg délután bevittek minket a városba, Great Barringtonba, ahol nincs valami sok bolt, de azért a legfontosabb dolgokat meg lehetett kapni. Délután a tábor igazgatója elmondta a szabályokat. Este ismerkedés, kajálás, miegymás...

Szerdán kezdtük a melót, 7-re kellett mennünk a konyhára. Eleinte zavaró volt, hogy mindenki kapott valamilyen munkát, és ha azt befejezte, és épp nem volt más, akkor fölöslegesnek érezte magát. Ez a probláma ma meg tegnap egyre kevésbé jelentkezett, mivel egyre több meló van. A reggeli elkészítése, szervírozása után jön a mosogatás, ami nagyon pörgős és király meló. Utána mindent rendbe kell rakni, és mi csak utána ehetünk. Reggeli után megint mindent rendbe rakunk és elmosunk, ami a mi kajálásunk után maradt. A reggelivel olyan 10 körül végzünk, utána szabadidőnk van fél 12-ig, amikor a reggeli menetrend megismétlődik. Az ebéddel olyan 2-3 körül végzünk, és ilyenkor van egy hosszabb szabadidőnk, ami fél 6-ig tart. Ilyenkor pingpongozunk, airgame-ezünk (szórakozóhelyeken szokásos játék, egy asztal, amire oldalról levegő jön egy műanyag korongot lökdösnek a játékosok egymás kapuja felé), újabb játékokat találunk ki... A vacsorával 8-9 körül végzünk, utána lehet folytatni a kikapcsolódást, gépezést, sportolást, ki-ki amit akar.

Csütörtöki napunk a szerdaihoz hasonlóan telt. Este Dani meg Andris bementek a városba bowlingozni (én nem, mert kicsit meg vagyok fázva, és mihamarabb meg akarok gyógyulni).

5 komente:

Anonim tha...

Jó dolog ez így, hogy többen írjuk a blogot, mert nem is hittem volna, hogy ennyi mindenben máshogy látom a dolgokat. :D Na majd nekiállok hamarosan én is egy hosszabb postnak meg talán a Dani is, hogy több nézőpontból is lássátok a dolgokat. :) Én főleg a konyháról szeretnék írni, mert az a legérdekesebb, meg az Arcokról :D , de majd megkérem a Danit, hogy a nagymellű lányokról is ejtsen pár szót.
Eisner amúgy nem egy város, hanem a tábor neve. (Csak mert a post címe félreérthető.)

Anonim tha...

Örülük, hogy van köztetek írástudó. :) Jobbulást!
Várjuk a fotókat a konyháról is (ha szabad).

Zsolti bácsi érdeklődik, hogy ti csak szervíroztok vagy főztök is. A ti kajátok is ott készül, ahol a táborozóké? És ugyanazt eszitek? (Bár erről már írtatok valamit.)
Milyen messze vagytok a várostól?
A többi kérdést találják ki a többiek...

Üdv
Andrisrokon

Anonim tha...

Akkor jöjjön néhány kérdés, illetve megállapítás. Király dolgotok van! Dolgozunk egy kicsit, pihenünk egy kicsit... Ez az én szokásos nyári munkámhoz képest fiesta. Miben fog változni a helyzet, ha megérkeznek a gyerekek (a több melón kívül)? Óóóóh, és megvan már a bemutatkozás az országimázs-estre?
Andris, ne cseszegesd Zolit! Nincs semmi baj a címmel, sem a posttal. Örülök, hogy hagyjátok őt is szóhoz jutni!

Anonim tha...

c.b.zs: Konyhai es munka kozbeni fotok feltevese folyamatban(reszletekben tudjuk csak csinalni a felmasolast, feltoltest es galleriaba rendezest, mert nincs sok idonk a gepeknel :( ). Zsolti bacsinak uzenem, hogy mind a kettot csinaljuk. A kovetkezo blogbejegyzesben lesz szo errol is bovebben.

Szibil: Azert annzira nem kiralz, mert reggel fel hetkor kelunk es minekunk van a legkemenyebb melonk az egesz taborban... ugyertve, hogy lehet hogy van ket szunetunk is kozben, de csak akkor ha befejezzuk a melot, az meg csak akkor megy ha porgunk rendesen.
Ha a gyerekek itt lesznek akkor reggel fel otkor kell majd kelni es hatkor kezdeni, valamint nem lesz reggeli utan szunetunk, csak max egy cigire tudunk majd kimenni, este meg kilencig is eltarthat majd mire bezarjuk a konyhat.
Bemutatkozas nemtudom, hogz lesz-e.. majd improvizalunk! :))

Anonim tha...

A bemutatkozás megvan, betekerjük a Zolit a magyar zászlóba, amit hozott, a Himnuszt max hangerőn bömböltetjük a hangszórókon és közben tejfölös disznópörköltet eszünk két pofára.

A Zsolti kérdésére bővebben szeretnék majd választ írni, de nem sok szabadidőnk van és abban is már csak aludni szeretnék. :) A tábor tulajdonképpen a városban van, de a város az egy szétfolyó lakóház- és bolthalmaz, mivel mindenkinek van kocsija és hely is bőven, ezért nem igyekeztek szűkösen építkezni.

Budapest Cowboys

Budapest Cowboys
A nyomunk Nevadában