2007/06/24

"Éljen a cs. kir. kretenizmus!"

A munkáról, a fáradtságról, a Korán kelésről és a stresszről, összezördülésekről nehéz jókat írni és még nehezebb megörökíteni, de a mókázásokat annál könnyebb! :D
Ezen a videón például a felmosók leöblítése közbeni spontán szívatás látható.




A szakácsoknak nagyobb a felelőssége (a múltkor például egy kondér marhát elcsesztek, mert túl korán megsózták és a zöldségeket is túl hamar szórták bele, így a hús száraz lett, a zöldségek szétfőttek... kaptak is fejmosást a főnöktől), de azért belőlük is előtör néha a debilség. Egyébként is érdekes, hogy munka közben, nap végén, fáradtan is mennyire hat az emberre a hangos zene (még azok is, amiket amúgy nem szeret), bár lehet, hogy éppen a fáradtság miatt annyira hatásos. Itt meg Mosha mossa menetelve a kondért.



Munka után pedig, akármilyen fáradt is az ember, muszáj néha elmenni mulatni. Nincs is jobb, mint egy időutazás vissza a hatvanas-hetvenes évekbe egy jó kis képzeletbeli acid trip erejéig a bowling klubba, ahol este bekapcsolnak a funny fények.



Reklámilly barátunk persze stílusos pózba vágódva figyeli strike-ját, de Zolit sem kell félteni, trükkös meglepetés split-et gurít merészen.







Végezetül néhány Funky Bowling kép meg még kettő Juráról, amikor strike-ot gurított.
("Your average psycho serial killer.")

4 komente:

Anonim tha...

Ahogy látom eloszlott minden kétségetek a cigó, és a pia terén..
ennek örömére még bowlingozni is megtanultok rendesen :D
egyébként más szórakozási lehetőség nincs is abban a hatalmas városban, hogy mindig oda mentek?

Egyébként jók a videók várjuk majd természetesen a többit is!

kitartás! :D

Anonim tha...

brutál fények xD a sör jó ott, vagy hígabb még a magyarnál is?

Anonim tha...

Most lehet még nincs olyan nagy gond a cigizésből meg a piálásból, de ha itt lesznek a gyerekek, akkor nem lesz ez igy. Azaz a mai és a holnapi napunk van még erre.
A sör nem olyan rossz, de nem is olyan jó. Kb mint az otthoniak, csak aokkal drágább (pubokban 3 dolcsi körül van, piaboltban 1) és 3 decis.

Anonim tha...

Szép gurítások, gyorsan belejöttetek!

Budapest Cowboys

Budapest Cowboys
A nyomunk Nevadában