2007/06/24

Élet Eisnerben 2.

A második hét elteltével kezdünk beleszokni a munkába, az itteni életbe. Szabadidőnkben netezünk, zenélünk, filmezünk. Eddig a szomszédos üres bunkba jártunk zenélni, de oda sajnos már beköltöztek, úgyhogy maradt a mi sűrűn lakott bunkunk illetve a mögötte lévő árnyékos placc. Sportolhatnánk is, ha nem lennénk ilyen lusták, mert van egy csomó lehetőség. Lehet kosarazni, focizni, futni, ping-pongozni, airgame-ezni, kondizni, már a medencét is megnyitották egyik nap...
Esténként nagyon hideg van (egyre hidegebb), már az Illy is fázik, ami jelent valamit. A vicces az a dologban, hogy a szobánk tele van ventillátorokkal, amiket 3 karbantartó lakótársunk csórt valahonnan, dehát nem sok hasznát vesszük ilyen időben. Napközben egyábként általában meleg van, csak esténként hűl le nagyon az idő. Egyelőre csak egerekkel osztozunk a bunkon, de lehet hogy beköltözik majd egy pár mókus, nyúl, sas, esetleg egy medve (mondták, hogy egy pár éve járt a táborben egy medve).
A táborban egy csomó embernek van golfkocsija (hogy elektromos vagy benzines arról még folyik a vita), amivel közlekednek. A konyhafőnöknek is van egy, amit mi is vezethetünk, ha elcsórjuk, vagy ha elküldenek a nagyraktrába valami cuccért.
A mosással is minden rendben volt (bár illy pólója foltos maradt), visszakaptuk mionden cuccunkat, annak ellenére, hogy előtte mindenki óvva intett attól, hogy leadjuk, mert kimosssák ezer fokon, meg eltűnnek a dolgok...
Internetről rendelt dvd-k, cd-k, könyvek, térképek is érkeznek apránként (jó hogy nem egyszerre, mert így minden napra jut valami).
Szóval egyenlőre minden okés, nyugis a tábor. Kár hogy ennek a békés nyugalomnak végeszakad, ha megérkezik az 500 gyerek.



7 komente:

Andris tha...

A sporttal nem csak a lustaság a baj, hanem a kevés idő és a fáradtság is... :) A konditerem amúgy elég gagyi és ráadásul most már be sem mehetünk (elvileg... persze be fogunk lógni, amíg ki nem dobnak :D).

Andris tha...

Ja igen, gyerekekből már láttam hármat (biztos valami táborigazgató-ismerős arc gyerekei, mert a hivatalos beköltözés még nem indult el), de már most utálom mindet.

Anonim tha...

Csakazért ráveszsük magunkat a kondizásra, hogy hátha kidobnak...:D
A gyerekeket jobb, ha megszereted, mert mosolyogva KELL majd a kaját adnod nekik:D:D:D (én sem öröülök, hogy jönnek...)

Anonim tha...

ti tényleg a kölykökkel szekáljátok egymást állandóan xD

amúgy számomra nem volt gyűlöletesebb meló a világon, mint kölyköket táboroztatni, meg foglalkoztatni tavaj nyáron :D haajrá, szar lesz, de tényleg xD

Anonim tha...

Pontosítás: 600 gyderek... ;)

Anonim tha...

Nem elég, hogy 600, de relatíve egyszerre kapjátok őket!!!(óh, és persze napi háromszor)

Anonim tha...

Sajnos lesznek napok, amikor négyszer, mert ebéd után van egy kis snack és akkor is jönnek sütit enni...

Budapest Cowboys

Budapest Cowboys
A nyomunk Nevadában